A local touch with a global reach

Pohjoismainen verkosto

Syvä ymmärrys Pohjoismaiden markkinoista

Suomen lisäksi toimimme aktiivisesti Pohjoismaiden markkinoilla. Suomella, Ruotsilla, Norjalla ja Tanskalla on jokaisella oma, ainutlaatuinen yrityskulttuurinsa. Samalla maat jakavat pitkän yhteisen historian ja yhteisen 25 miljoonan asukkaan markkina-alueen. Yhdessä muissa Pohjoismaissa sijaitsevien kumppaniemme kanssa tunnemme koko markkina-alueen, ja pystymme vuosittain auttamaan asiakkaitamme löytämään pätevät johtajat sekä operatiivisiin että hallitustehtäviin.

Globaali verkosto

Maantieteelliset rajat ylittävä yhteistyö

Kuulumme kansainväliseen AltoPartners-allianssiin, joka on yksi johtavista suorahaun ja johtajuuskonsultoinnin yritysryhmittymistä. Vuonna 2006 perustettu AltoPartners koostuu itsenäisistä suorahakuyrityksistä, joita yhdistävät samat arvot, ja jotka tarjoavat paikallistason tietoa ja asiantuntijuutta maailmanlaajuisesti. AltoPartners toimii Pohjoismaissa, Euroopassa, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä, Afrikassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella, ja jokainen allianssin jäsenyrityksistä tarjoaa paikallista osaamistaan omilla maantieteellisillä alueillaan. Tämä mahdollistaa kaikki maailman merkittävimmät taloudet kattavan suorahaun ja kontaktin paikallisen markkinan tunteviin johtajiin.

Maantieteelliset rajat, toimialat ja toiminnot ylittävän yhteistyömme ansiosta osaamisemme ja tuntemuksemme paikallisista vaatimuksista ovat aina ajan tasalla.